Witam. Próbuje zalozyc dziecku konto google powiązane z moim kontem. Na końcowym etapie weryfikacji, gdzie należy podać dane karty i zweryfikować jej dane otwiera się karta przeglądarki cardinalcommerce informującą, że strona została zablokowana i nie mam możliwości dokończenia tworzenia konta. Próbowałam z innej przeglądarki, ale tam problem pojawia się taki, że w ogóle nie ładuje się karta tylko pozostaje biały ekran. Nie jest to problem z karta ponieważ w banku wszystkie blokady zostały zdjęte. Czy ktoś miał może podobnie i poradził sobie z problemem?
Zakładanie konta google weryfikacja rodzicielska
Zgłoś nadużycie
Dziękujemy.
Przesłano zgłoszoną zawartość
Szanowna Pani!
Dziękuję za wiadomość.
Uprzejmie informuję, że skontaktowała się Pani ze wsparciem firmy Microsoft w sprawach Certyfikacji Microsoft.
Pani zapytanie jest związane z zakładaniem konta Google. Proszę skontaktować się ze wsparciem firmy Google.
Z poważaniem
Waleria
Zgłoś nadużycie
Dziękujemy.
Czy ta odpowiedź była przydatna?
Przykro nam, że odpowiedź nie była pomocna.
Świetnie! Dziękujemy za opinię.
W jakim stopniu zadowala Cię ta odpowiedź?
Dziękujemy za opinię. Pomoże nam ona w ulepszeniu witryny.
Dziękujemy za opinię.
Szanowna Pani!
Uprzejmie informuję, iż w związku ze wskazaniem danych do właściwego wsparcia oraz brakiem dodatkowych pytań z Pani strony zamykamy wątek na forum.
W razie dodatkowych pytań zapraszamy do ponownego kontaktu z nami poprzez stworzenie nowego wątku za pomocą przycisku "Zadaj pytanie" u góry strony.
Zachęcamy również do wypełnienia naszej krótkiej ankiety, by przekazać nam spostrzeżenia o poziomie wsparcia lub o tym, jak możemy go ulepszyć.
Jeśli moja pomoc była przydatna proszę kliknąć "tak" .
Z poważaniem,
Waleria
Zgłoś nadużycie
Dziękujemy.
Czy ta odpowiedź była przydatna?
Przykro nam, że odpowiedź nie była pomocna.
Świetnie! Dziękujemy za opinię.
Dziękujemy za opinię. Pomoże nam ona w ulepszeniu witryny.
Dziękujemy za opinię.
Informacje o pytaniu
Ostatnio aktualizowane: maja 3, 2025 Liczba wyświetleń: 64 Dotyczy: